ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Lifting obličeje bez chirurgického zákroku? Nitě APTOS!

Lifting obličeje bez chirurgického zákroku? Nitě APTOS!

Co potřebujete vědět o niťovém liftingu obličeje?

Niťový lifting je snadný způsob, jak vyhladit vrásky a napnout povolenou pokožku bez nutnosti chirurgického zákroku. V poslední době je právě tato metoda liftingu obličeje jednou z nejpoptávanějších.

Metoda Aptos nití zahrnuje vložení nití do měkkých tkání, které jsou poté nitěmi pevně přitaženy, a tím dojde k liftingu pokožky. V důsledku toho jsou kontury tváře znovu definovány, je obnoven objem a projevy stárnutí jsou významně sníženy.

Liftingové nitě lze použít k ošetření mnoha různých oblastí, od vyhlazení vodorovných i svislých čelních vrásek přes zvedání obočí a oblasti kolem obočí, navrácení plnosti obličeje, až k vypnutí poklesu tváří. Rovněž lze Aptos nitěmi vyhladit linie kolem úst a napnout povislou pokožku pod dolní čelistí nebo pozdvihnout a omladit různé části těla.

Výsledky jsou viditelné ihned po zákroku a mohou přetrvat 1,5 až 5 let v závislosti na složení nitě.

Image

V čem se liší nitě Aptos od jiných nití pro lifting obličeje?

Liftingové nitě rozlišujeme nevstřebávatelné a vstřebávatelné. Nitě Aptos patří mezi vstřebávatelné, při přirozeném rozpouštění vstřebávatelných nití začíná pokožka v oblasti kolem nitě produkovat více kolagenu a elastinu, což vede k déle znatelnému výsledku. Aptos nitě se vkládají do kůže bez nutnosti řezů, takže je celá aplikace liftingových nití zcela bezpečná.

Pro koho je lifting nitěmi Aptos určen?

Před aplikací Aptos nití je nezbytné vždy zákrok konzultovat s lékařem, který zjistí, zda je pro vás tato metoda vhodná. V Beautyshape Clinic nabízíme nezávaznou konzultaci s lékařem, neváhejte se ozvat a objednat se ještě dnes.

Nejlepší kandidáti pro liftingové nitě jsou lidé ve věku 35 až 55 let trpící slabým a středním ochabnutím pokožky. Pokud je volné kůže příliš mnoho, může být lepší volbou operace. K dispozici je však mnoho různých typů nití Aptos, ze kterých lze sestavit plán liftingu obličeje na míru vašim požadavkům.

Indikace ošetření Aptos nití

Aptos nitě nabízí širokou škálu nití pro různé části obličeje i těla:

  • mírné až střední povolení kůže
  • ztráta objemu tkáně
  • jemné linky a vrásky
  • ochablé obočí
  • povolený / ochablý vzhled obličeje
  • ztenčení rtů
  • ochablá kůže pod čelistí
  • lehké pytle pod očima nebo na krku
  • pacienti s relapsem z předchozího zákroku, jako je facelift nebo lifting krku
  • obličejová asymetrie
  • dehydratace kůže

Přínosy liftingu obličeje Aptos nitěmi

  • Dvojitý účinek: lifting a regenerace
  • Minimálně invazivní výkon prováděný v lokální anestezii
  • Zákrok trvá jen asi 15 - 20 minut
  • Okamžitě viditelné výsledky
  • Nárůst tvorby kolagenu a zvýšená mikrocirkulace v tkáních
  • Dlouhodobý účinek 1,5-5 let

Co můžete očekávat po aplikaci niťového liftingu?

Krátce po aplikaci nití Aptos může dojít k mírnému otoku nebo vytvoření modřiny. Někdy se také objeví mírná nerovnost nebo nepravidelnost na kůži. Tyto nepříjemnosti však zmizí během několika dnů po zákroku. Pokud jsou liftingové nitě aplikovány v oblasti s vysokým rizikem infekce, lékař vám předepíše antibiotikum.

Ihned po zákroku je nezbytné oblast s nitěmi Aptos chladit, ideálně ledovými obklady. Po dobu minimálně 24 hodin po aplikaci liftinhových nití nepoužívejte make-up a přibližně týden omývejte a sušte obličej jemně bez tření nebo masírování. 3-5 nocí po zákroku spěte na zádech a s hlavou ve vyvýšené poloze, abyste předešli otlakům a nadměrným otokům.

V období po aplikaci niťového liftingu je doporučeno nepoužívat make-up, jemně omývat i sušit obličej, spát na zádech s hlavou ve zvýšené poloze a vyhnout se nadměrným pohybům svalstva obličeje a krku. Dále se v prvním měsíci po zákroku liftingu obličeje vyvarujte masáží obličeje a krku, přímému slunečnímu světlu, soláriu, sauně, sportu, a také zubní chirurgii.

logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika