ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Plazmalifting - elixír mládí pro Vaši pleť

Plazmalifting - elixír mládí pro Vaši pleť

Plazmalifting je moderní ošetření, které obnovuje Vaši krásu pomocí vlastní krve, ač se nejedná o vábný popis není se čeho bát, plazma je oddělena ve sterilním prostředí a aplikována na vybrané oblasti zkušenou lékařkou.

V určitém bodě by si většina z nás přála mít stroj času, který nám vrátí mládí, hezkou postavu, pleť bez vrásek, pevnější a zářivější vlasy, silnější klouby a energii kterou jsme oplývali v minulosti… Ale mechanismus přirozené obnovy zdraví, mládí a krásy je ukrytý v našem vlastním těle a může být spuštěn pomocí destiček obsahujících proteiny schopné simulovat regeneraci buněk a léčit nás pomocí naší vlastní krve.

Historie plazmaterapie:

V dávných dobách léčitelé věřili, že krev má magické vlastnosti a měli pravdu. Krev je tvořena z mezibuněčné substance (plasmy) a prvků jako jsou erythrocyty, leukocyty a destičky. Každá z těchto buněk má svůj vlastní úkol: erythrocyty zajišťují tkáňové dýchání, leukocyty chrání tělo proti infekcím a destičky zajišťují srážlivost krve. Ovšem destičky hrají velkou roli v hojení a regeneraci poškozených tkání, produkují růstové faktory, které regulují a stimulují růst a životnost tkání.

Plazmaterapie , obnovitelný zdroj zdraví, který se ukrývá v naší vlastní krvi, byla objevena a aplikována v roce 2003 ruskými lékaři a vědci Renat R. Akhmerov a Roman F. Zarudy, kteří vytvořili technologii Plazmalifting a proceduru, která by mohla být nazvána „moderní elixír mládí".

Image
logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika