ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Suchá pleť

Suchá pleť

Mám suchou pleť, co mám dělat?

Kvůli nevhodné nebo nedostatečné péči v létě začne mnoho žen časem trpět nadměrným vysušováním pleti. Jinými slovy je jejich pleť dehydratovaná. V tomto případě jsou hydratační krémy bezmocné, a to dokonce i ty nejkvalitnější. Krémy totiž nejsou schopny proniknout do hlubokých vrstev pokožky na obličeji, a vyživit ji prospěšnými stopovými prvky.

U každé ženy se s věkem začínají objevovat vrásky na obličeji. Abyste předešli předčasnému stárnutí, musíte pleť hydratovat a vyhýbat se vysušování. Bez hydratace pleť ztrácí svoji pružnost a pevnost, tvoří se vrásky. Suchá pleť tedy urychluje proces stárnutí.

Hlavním úkolem žen je začít včas pečovat o suchou pleť. Tím se odstraní nepříjemné důsledky (vrásky, záhyby, odlupování šupinek) a zachová se mladistvost a hladkost obličeje. Naše epidermis bojuje každou sekundu s různými faktory, jako jsou například:

  • znečištěné životní prostředí;
  • proměnlivé počasí;
  • nevyvážená strava;
  • špatné návyky;
  • nedostatek spánku.

To vše vede k tomu, že ochranné funkce našeho organismu jsou sníženy a naše tělo jednoduše selže. Suchá pleť také slouží jako signál, že je na čase se o ni začít starat.

Estetická medicína se však rychle rozvíjí a s příchodem nových procedur, jako je redermalizace a biorevitalizace, je nyní možné zabránit dehydrataci pleti, a zabránit tak vysoušení.

Co je redermalizace?

V kosmetice se již 10 let používá nestabilizovaná kyselina hyaluronová, která se aplikuje pomocí injekcí. Tato procedura se nazývá biorevitalizace. Odstraňuje nejen suchou pleť, ale také obnovuje její ochranné funkce.

Dříve přípravky obsahovaly pouze kyselinu hyaluronovou v různých koncentracích. Nyní existují přípravky, do kterých se začala přidávat sodná sůl kyseliny jantarové – užitečná látka, která zvyšuje účinek kyseliny hyaluronové. V tomto druhém případě se postup nazývá redermalizace.

Nejúčinnějším přípravkem je Xela Rederm, tento přípravek bude jednou spásou pro miliony žen se suchou pletí.

Image

Výhody redermalizace

Tento postup vám umožňuje účinně bojovat se známkami stárnutí pleti, suchostí, jizvami po úrazech a vznikem vrásek. A to není vše, na co vše je redermalizace účinná. Díky redermalizaci se zvýší také imunita pokožky na obličeji, zlepší se její barva a struktura a zbaví se stop po akné a zánětu.

Kyselina hyaluronová a sukcinát sodný se běžně nacházejí v naší pokožce. Díky opětovnému zavedení lékařem do pleti se zahájí přirozené procesy organismu, zaměřené na regeneraci buněk. Právě tento efekt pomáhá zbavit se mnoha problémů se suchou pletí.

Pro koho je tato procedura určená:

  • pokud si všimnete suché pleti, nedostatku pružnosti;
  • pokud máte neustále suchou pleť;
  • objevily se první příznaky stárnutí, jako jsou vrásky, ochabnutí atd.
  • pokud plánujete podstoupit hloubkový peeling obličeje;
  • pokud se chystáte na plastickou operaci.

Suchost samotné tváře, kromě nepohodlí, může vést i k dalším problémům, takže je třeba s ní bojovat.

Upozornění:

Pokud se nebudete řídit doporučení lékaře po dobu, dokud se kůže po injekci zcela neobnoví, může se po redermalizaci objevit zánět. Pokud jste dodrželi vše, co je třeba, pak můžete výsledky pozorovat již po první proceduře. Odměnou pro vás bude krásná sametová pleť bez suchostí a šedé barvy.

logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika