ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Výplně. Druhy výplní a rysy jejich použití. Vyhlazení vrásek a zvětšení objemu rtů

Výplně. Druhy výplní a rysy jejich použití. Vyhlazení vrásek a zvětšení objemu rtů

Dnes se stalo módní a populární provedení ne-chirurgické korekce obličeje pomocí výplní. Pomocí dermálních výplní lze i modelovat obličej (konturová plastika), tzn. dodat objem tam, kde již chybí, či zpevnit kontury, kde došlo k poklesu vlivem gravitace. Kyselinou hyaluronovou lze též modelovat rty a zvětšit jejich objem, stejně tak odstranit jemné vrásky na horním rtu.
Výsledky jsou navíc viditelné ihned po ukončení zákroku.

Dnes se stalo módní a populární provedení ne-chirurgické korekce obličeje pomocí výplní. Konturová plastika skutečně poskytuje ohromující účinky. Výsledky jsou navíc viditelné ihned po ukončení zákroku.

JAKÁ JE PŘÍČINA FASCINACÍ VÝPLNĚMI?

"Filler" je anglické slovo a je doslovně překládáno jako "výplň". Jinými slovy je to speciální gel, který se vstříkne do podkožních oblastí těla pacienta v těch místech, kde je nutná korekce. Filler vyhlazuje vrásky a plní je, čímž je povrch pokožky vyhlazen.
Image

Výplně se začaly používat v minulém století, ale šlo hustší materiály vyrobené ze syntetických komponentů. Negativně ovlivňovaly lidské tkáně, byly špatně snášené a mohly vést k nepříjemným následkům. Vyplně, které se dnes používají, jsou založeny výhradně na kyselině hyaluronové a dalších kyselinách, které jsou nakonec zcela přirozeně odbourány a jsou tak zcela neškodné.

Nyní se výplně, kromě své hlavní funkce odstraňovat změny, které jsou spojeny s věkem, velmi často používají pro estetické potřeby kosmetologie: přidání objemu rtů, modelace lícní kosti, brady, a také se používají při korekci tvaru nosu.
Pomocí výplni je možné vyhlazovat vrásky na obličeji, hladké rýhy na čele, odstraňovat kruhy pod očima, narovnat vrásky v blízkosti úst, vyřešit problém s asymetrií rtů, nosu i brady.

DOPORUČENÁ FREKVENCE OŠETŘENÍ

V závislosti na použitém druhu výplní a vlastnostech těla je výsledek vidět asi rok a vypadá přirozeně. A, což je velmi důležité, kromě estetických problémů lze použitím výplni řešit také mnoho psychických problémů, nejčastěji souvisejících se komplexy u žen, pokud jde o jejich vzhled.
Technika konturové plastiky je skutečně účinná a umožňuje vynikající výsledek za krátkou dobu.
Na naší klinice získáte podrobnější informace o zákroku konturové plastiky.

V případě, že uvažujete o některém ze zákroků estetické plastické operace, doporučujeme objednat se k nám na zcela nezávaznou osobní konzultaci.

logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika