ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Mimické vrásky a jejich vyhlazení

Mimické vrásky a jejich vyhlazení

Mimika je pro nás mnohem důležitější, než si myslíme. Mračení, údiv, mhouření očí, a dokonce i smích, to vše se na našich tvářích podepisuje v podobě mimických vrásek. Což výrazně ovlivňuje celkový dojem vašeho vzhledu.

V dnešní době o odstranění vrásek na obličeji vážně uvažují nejen ženy, ale také muži. Nejde pouze o estetický vzhled, je to také příležitost, jak si zachovat mládí co nejdéle.

Vyhlazení mimických vrásek je třeba!

Moderní kosmetika navíc nabízí mnoho variant. Nejoblíbenější a nejúčinnější je aplikace botulotoxinu. Certifikované produkty vyhlazují mimické vrásky. Vyhlazení vrásek lze provádět pravidelně podle potřeby.

Indikace pro aplikaci botulotoxinu

Odstranění mimických vrásek se provádí, pokud se na pleti objeví viditelné záhyby v důsledku aktivního projevu emocí. Pokud si na vašem obličeji všimnete následujících změn, je nutné, abyste navštívili odborníka:

  • vrásky kolem očí;
  • vrásky pod očima;
  • malé a asymetrické rty;
  • výrazné nosoretní rýhy a záhyby okolo úst;
  • podélné vrásky na čele a vráska mezi obočím.


Vyhlazení mimických vrásek botulotoxinem má řadu výhod. Injekce jsou prakticky bezbolestné, protože pleť je předem znecitlivěna speciálním krémem. Období zotavení po takové proceduře je minimální. Mělo by se vzít v úvahu pouze to, že v místě vpichu může několik hodin přetrvávat otok. Lepší je tedy neplánovat si na den provedení procedury důležité události. V důsledku toho získáte hladkou pleť bez mimických vrásek.

ZPŮSOBUJE BOTOX ZÁVISLOST? A V JAKÝCH PŘÍPADECH BY SE NEMĚL APLIKOVAT

Je třeba si uvědomit, že mimické vrásky si časem zvyknou na ochablý stav, a poté již nemohou pracovat ve stejné síle jako předtím. Proto není dobré botox aplikovat nadměrně. Vyhlazení mimických vrásek by mělo být provedeno podle potřeby.

Pro aplikaci botulotoxinu za účelem odstranění vrásek v obličeji existují následující kontraindikace:

  • kojení a těhotenství;
  • leukémie;
  • onemocnění abscesu;
  • alergické reakce;
  • individuální reakce na přípravek.


Mějte prosím na vědomí, že typ pleti nemá vliv na provedenou korekci mimických vrásek. V tomto případě je nutné před aplikací botoxu vše zkonzultovat s odborníkem.

logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika