ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Zvětšení rtů technikou «RUSSIAN LIPS»

Zvětšení rtů technikou «RUSSIAN LIPS»

Každý člověk má jedinečný tvar rtů, který lze upravit pomocí různých technik. Jednou z metod, která je v současné době na Instagramu trendy, je technika "RUSSIAN LIPS"

Co to technika russian lips vlastně je?

Jedná se o speciální techniku, která rtům dodá jemný tvar srdce a velký objem uprostřed rtu, podobně jako má ruská panenka matrjoška. Při této technice se specialista snaží rty nadzvednout a nepřidávat zbytečný objem. Z toho důvodu je metoda ideální pro ty, kteří s výplněmi rtů teprve začínají, nebo touží po přirozeném vzhledu. Pro tuto techniku je charakteristický plošší vzhled rtů, protože cílem zákroku je současně jak tvar a objem, tak i jasně definovaný okraj rtů.

Technika RUSSIAN LIPS musí být prováděna zkušeným odborníkem.

Čím se technika russian lips liší?

Na rozdíl od tradičních technik vyplňování rtů se při RUSSIAN LIPS výplň vstřikuje vertikálně. Začíná se uprostřed rtu a postupně se výplň vpíjí směrem k okrajům rtů. Tato technika je založena na zvednutí a rozšíření horního rtu tak, aby se dosáhlo maximální plochy.

Kolik stojí zvětšení rtů pomocí techniky russian lips?

Procedura RUSSIAN LIPS stojí stejně jako tradiční výplně rtů, záleží na tom, kolik výplně se použije. Pokud přemýšlíte nad výplní rtů (včetně techniky RUSSIAN LIPS) a chcete ušetřit, můžete využít akční nabídky naší kliniky.
Image

Jak dlouho trvá zákrok russian lips?

Výplň rtů technikou RUSSIAN LIPS trvá od 30 do 45 minut, a to včetně času na přípravu.

Jak dlouho vydrží výplň technikou RUSSIAN LIPS?

Záleží na výrobci výplně, výplň rtů s kyselinou hyaluronovou obvykle vydrží 6–12 měsíců, korekce se provádí každých 3–9 měsíců.

Jste připraveni vyzkoušet moderní trend russian lips?

Klinika BEAUTYSHAPE nabízí tuto techniku v Praze. Objednejte si konzultaci ZDARMA ještě dnes a zjistěte, zda je technika RUSSIAN LIPS pro vás to pravé
logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika