12 Rumunska str., Prague 2, 120 00, Czech Republic

Obecné zásady zpracování osobních údajů společností

Tímto dokumentem Vás informujeme o tom, jak naše společnost nakládá s osobními údaji, které jste nám o sobě sdělil či které jsme o Vás získali v souvislosti s naší činností. Vaše práva vůči nám v souvislosti se zpracováním osobních údajů jsou upravena obecným nařízením o ochraně osobních údajů. O Vašich nejdůležitějších právech Vás informujeme v tomto textu.

I. Základní údaje o nás

Identifikační údaje společnosti:

Název a IČ: BEAUTYSHAPE Clinic s.r.o.; IČ: 05997879

Sídlo: Praha - Libuš, Šátalská 987/4, PSČ 142 00

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webové stránky: bsclinic.cz

II. Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Pověřenec pro ochranu osobních údajů je Helena Beranová. Můžete jej kontaktovat prostřednictvím společnosti (základní údaje o nás) nebo přímo emailem zde: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

III. Účel zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme prvotně proto, abychom Vám mohli poskytovat služby, které jste si u nás objednali, a abychom mohli splnit povinnosti, které nám ukládají právní předpisy. K takovému zpracovávání jsme oprávnění tehdy, pokud je nezbytné pro splnění smlouvy, kterou jste s námi uzavřeli nebo s námi chcete uzavřít, nebo pro splnění povinnosti, která se na nás vztahuje.

Vedle toho Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat tehdy, máme-li na jejich zpracování oprávněný zájem. Takto osobní údaje v nezbytném rozsahu zpracováváme pro účely dokumentace námi poskytnutých služeb, plnění našich provozních potřeb (zejména k vnitřnímu hodnocení poskytnutých služeb za účelem dalšího zkvalitnění námi nabízených služeb), hájení a uplatňování našich práv a dále proto, abychom Vás informovali o aktuální nabídce našich služeb. Pokud si nepřejete tyto informace dostávat, můžete jejich přijímání kdykoli snadno zakázat kliknutím na odkaz, který naleznete v každé emailové zprávě.

IV. Rozsah zpracovaných osobních údajů

Zpracováváme jen ty osobní údaje, které skutečně potřebujeme k účelu, pro který jsme je od Vás získali či k jinému účelu, o němž jsme Vás předem informovali.

V. Předávání osobních údajů

Vaše údaje nepředáváme jiným osobám bez Vašeho vědomí, pokud nám takový postup neukládá zákon nebo rozhodnutí orgánu veřejné moci. Výjimkou je předávání osobních údajů našim prověřeným dodavatelům pro účely poskytnutí jejich služeb (identifikační údaje předáváme poskytovatelům účetních a souvisejících služeb, kontaktní údaje předáváme poskytovatelům marketingových služeb); údaje o zdravotním stavu předáváme jen těm pracovníkům, kteří je nezbytně potřebují k provedení lékařského zákroku či poskytnutí následné péče.

VI. Doba zpracování

Osobní údaje jsou u nás uloženy po dobu, po kterou je potřebujeme k účelu, pro který jsou zpracovávány. Tato doba vyplývá z právních předpisů.

VII. Práva osob, kterých se údaje týkají

V souvislosti se zpracováváním osobních údajů máte celou řadu práv, které vůči nám můžete uplatnit za podmínek upravených obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR):

a) právo na přístup k údajům – poskytneme Vám potvrzení o tom, zda zpracováváme či nezpracováváme Vaše osobní údaje; pokud Vaše osobní údaje zpracováváme, tak Vám Vaše osobní údaje poskytneme společně s informacemi o tom, jak tyto osobní údaje zpracováváme;

b) právo na opravu osobních údajů – zjistíte-li, že údaje, které o Vás máme, jsou nepřesné, můžete nás kdykoli požádat o jejich opravu a my tuto opravu provedeme;

c) právo na výmaz – na Vaši žádost vymažeme osobní údaje, které se Vás týkají, pokud již Vaše údaje nepotřebujeme, pokud jste odvolali souhlas, na jehož základě jsme je zpracovávali, pokud jste vznesli námitky proti jejich zpracování, pokud byly osobní údaje zpracovávány protiprávně, pokud nám výmaz ukládá zákon nebo jiný právní předpis nebo pokud byly shromážděny v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti určené dítěti. Výmaz můžeme odepřít jen z důvodů uvedených v GDPR;

d) právo na omezení zpracování – místo výmazu můžete požadovat omezení zpracování, v takovém případě u nás údaje zůstanou uložené, avšak nebudeme k nim přistupovat ani s nimi jakkoli jinak nakládat;

e) právo na přenesení osobních údajů k jinému správci – pokud jste nám poskytli své údaje ve strukturovaném a strojově čitelném formátu, předáme tyto Vaše údaje na základě Vaší žádosti jinému správci;

f) právo vznést námitku proti zpracování – námitku můžete uplatnit tehdy, domníváte-li se, že náš zájem na zpracování Vašich osobních údajů není silnější než Vaše právo na důvěrnost údajů, které o Vás zpracováváme, v takovém případě znovu důkladně a s přihlédnutím k Vaší námitce posoudíme míru našeho oprávněného zájmu a o tomto přezkoumání Vás budeme informovat. Do té doby Vaše údaje nebudeme zpracovávat;

g) právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů – domníváte-li se, že porušujeme Vaše práva, můžete na nás podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Dle § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás informujeme, že naše webové stránky vyžadují pro svojí správnou činnost tzv. cookies, což jsou malé soubory dat, které naše servery ukládají ve vašem prohlížeči k uchování informací o vašem nastavení a preferencích. Používáním webových stránek www.beautyshape.cz automaticky vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. Samozřejmě pokud neomezíte jejich používání vaším zařízením.

 

What is a cookie / Co jsou "cookies" vlastně zač?

A cookie is a small amount of data, often including a unique identifier, sent to the browser of your computer or mobile phone (referred to here as a "device") from a website's computer. It is stored on your device's hard drive. Each website can send its own cookie to your browser if your browser's preferences allow it. To protect your privacy, your browser only permits a website to access the cookies it has already sent to you, and not the cookies sent to you by other websites. Many websites do this whenever a user visits them to track online traffic flows.

Soubory cookies jsou malé soubory, které vytváří server a automaticky se ukládají do počítače. Obsahují informace o nastavení stránek vzdáleného serveru a slouží především k zapamatování některých voleb uživatele. Soubory cookie slouží pro plné využití obsahu a personalizovaných funkcí webových stránek. Poskytnutí určitých personalizovaných funkcí těchto webových stránek je jejich používáním podmíněno a proto je třeba ve vašem počítači, tabletu nebo mobilním zařízení povolit používání cookie. Soubory cookie které používáme, nemohou poškodit váš počítač a neukládají důvěrné informace, jako jsou vaše jméno, adresa nebo údaje o platbě. 

 

How do we use cookies? / Jakým způsobem webové stránky beautyshape.cz využívají soubory cookie

Information supplied by cookies can help us analyse the profile of our visitors, which helps us provide you with a better user experience. For example, if on a previous visit you went to our marketing pages, we might find this out from your cookie and highlight marketing information on subsequent visits.

Používáme je pro nastavení obsahu webových stránek vzhledem k preferencím uživatele a optimalizaci využití webových stránek. Rovněž jsou používány k vytvoření anonymních, souhrnných statistických údajů, které pomohou analyzovat, jakým způsobem uživatel používá webové stránky. Informace tak pomohou zlepšit strukturu a obsah stránek. 

 

Jaké soubory požíváme?

Analytické cookies - sbírají informace o tom, jak uživatel využívá webovou stránku, o typu webové stránky, ze které byl návštěvník přesměrován, o počtu návštěv uživatele a o statistikách webové stránky. Tyto soubory nezaznamenávají osobní údaje, ale používají se na shromažďování statistik webové stránky. Dynamické cookies - používají se k uložení informací o relacích. Soubory s informacemi o relacích umožňují navádění po webové stránce, aniž by uživatel musel zadávat stejné informace, které již předtím zadal. Po zavření prohlížeče se soubory smažou. Trvalé cookies - zůstávají ve vašem zařízení, dokud je nesmažete.

 

How to delete cookies or control them / Pokud nechcete používat cookies

This site will not use cookies to collect personally identifiable information about you. However, if you wish to restrict or block cookies set by this or any other website, you can do this through your browser settings. The Help function within your browser should tell you how. For information on how to do this on your mobile phone’s browser, you will need to refer to your handset manual.

Pokud budete chtít soubory cookie z našich webových stránek zakázat, blokovat nebo vymazat, můžete tak učinit ve svém prohlížeči. Protože je každý prohlížeč jiný, způsob, jak změnit nastavení souborů cookie, si vyhledejte v nabídce „Nápověda" vašeho prohlížeče (nebo v návodu k použití vašeho mobilního telefonu).
Jak odmítnout používání cookies v prohlížeči Google Chrome?
Postup pro vypnutí souborů cookie:
  • Vyberte ikonu nabídky Chrome
  • Vyberte Nastavení
  • V dolní části stránky vyberte Zobrazit rozšířená nastavení
  • V sekci Soukromí vyberte Nastavení obsahu
  • Vyberte Bránit webům v nastavení jakýchkoli dat
  • Vyberte Hotovo
Jak odmítnout používání cookies v prohlížeči Firefox?
Postup pro vypnutí souborů cookie:
  • Zobrazte nabídku klepnutím na tlačítko a zvolte Možnosti
  • Přejděte do sekce Soukromí
  • Nastavte volbu Nastavení historie: na hodnotu Použít pro historii vlastní nastavení
  • Nastavte předvolbu Povolit cookies třetích stran na Nikdy
Jak odmítnout používání cookies v prohlížeči Internet Explorer?
Postup pro vypnutí souborů cookie:
  • Vyberte ikonku nabídky IE
  • Vyberte Zabezpečení a vyberte Zapnout/Vypnout ochranu před sledováním
  • Klikněte na Váš individuální seznam
  • Zaškrtněte Blokovat automaticky
  • Dále vyberte Zabezpečení a klikněte na Zapnout žádosti Do not track (nesledovat)
  • Potvrďte tlačítkem Zapnout

12 Rumunská str., Prague 2, 120 00, Czech Republic

+420 773 036 838

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Map with public parking zones you can find here >

Opening hours:
Mon – Fri: 10:00 – 19:00
Saturday: 10:00 – 16:00


Pay 1000Kč deposit to guarantee your visit->  Platba

Bank payment details:

IBAN CZ3655000000008887688876
SWIFT: RZBCCZPP

Credit card payments are accepted for the amounts exceeding 2 000 Kč.

Our partners