ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Biorevitalizace pleti kyselinou hyaluronovou

Biorevitalizace pleti kyselinou hyaluronovou

Zdravá a dobře hydratovaná pokožka je klíčem ke kráse. Pít hodně vody, odličovat a hydratovat kosmetickými produkty je sice ideální, ale ne dostačující.

UŽ PŘED TŘICÁTÝM ROKEM ZAČNE PLEŤ OCHABOVAT A JEMNÉ LINKY SE ZAČNOU PROMĚŇOVAT VE VRÁSKY.

Žádný krém neošálí biochemické procesy v našem těle. Jak stárneme, zpomaluje se buněčný metabolismus a naše kůže neprodukuje dostatek kolagenu, který nás chrání před vráskami tím, že udržuje pleť pružnou. Zároveň se přestávají tvořit i velké tukové buňky, což sice zní hezky ale znamená to, že pleť není tak dobře vyplněná zevnitř, a proto je ochablá a povislá, což se s přibývajícím věkem jen prohlubuje.

Kromě procesu stárnutí na naši kůži působí i další faktory jako je sluneční záření, nebo kouření. Oboje vede ke ztrátě elasticity a ke skvrnám na obličeji. Unavená a nezdravá pleť je také výsledkem stresu a nedostatku spánku. Na tom musíme pracovat všichni sami, ale se zpomalením stárnutí kůže vám pomoct můžeme. Naše klinika nabízí biorevitalizaci kyselinou hylauronovou, což je druh velmi populární Mezoterapie.

Mezoterapie je technika, kdy se do kůže injekčně zavádí mix aktivních látek, a to vede ke zpomalování procestu stárnutí pokožky. Biorevitalizace je druh mezoterapie, a jde o zákrok, kdy se do kůže jehličkami vpichuje čistá kyselina hylauronová. Zní to možná trošku děsivě ale není se čeho bát. Kyselina Hylauronová: V pokožce ji najdeme přirozeně a v kosmetickém průmyslu se využívá kvůli tomu, že na sebe váže vodu a tím hydratuje pleť v mnohem hlubších vrstvách pokožky, než dosáhnou klasické krémy. Kyselina zároveň podporuje vznik kolagenových vláken a tím dochází ke zlepšení pružnosti pleti. V těle její množství s věkem klesá a biorevitalizace je navržená tak, aby zásoby této magické kyseliny udržovala a tím zachovávala krásnou a zdravou pleť.

Image

VÝHODY BIOREVITALIZACE:

  • Moderní a velmi účinná metoda omlazení pleti. Téměř bezbolestná
  • Vede k obnovení tvorby kolagenu a k prodloužení kolagenových vláken
  • Výsledkem biorevitalizace je nejen hloubková hydratace, ale také dlouhodobé zlepšení elasticity pokožky a vyhlazení vrásek.
  • Přirozená metoda zpomalení stárnutí buněk, která má dlouhodobý výsledek

HODÍ SE OMLAZENÍ PLETI METODOU BIOREVITALIZACE PRO KAŽDÉHO?

Výhodou biroevitalizace pleti je, že se hodí pro ženy i muže v každém věku. Její úkol je zpomalit proces stárnutí, a tak se hodí stejně dobře pro třicetileté klienty jako pro padesátileté. Zákrok se nedoporučuje lidem, kteří berou léky na ředění krve.
Celá zákrok zabere zhruba hodinu a provádí se v ordinaci kliniky. Kyselina hylauronová je ve speciální formě, která je více odolná a nevstřebává se tak rychle jako obvykle, aplikována pomocí mikrojehliček do kůže. Zákrok je dobré podstoupit v pravidelných intervalech opakovaně, aby došlo k dlouhodobému efektu.
Další výhodou biorevitalizace je, že už druhý den po zákroku můžete normálně fungovat. Místo vpichu se velmi rychle zacelí a otok (pokud nějaký je) nebývá veliký. Už během týdne můžete vidět výrazné zlepšení pružnosti pokožky, sjednocení tónu pokožky obličeje a vyhlazení vrásek. Zákrok také zmírní tmavé kruhy pod očima.
V případě, že uvažujete o některém ze zákroků, doporučujeme objednat se k nám na zcela nezávaznou osobní konzultaci.
logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika