ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Blefaroplastika - operace horních a dolních víček. Řeší viditelné projevy stárnutí

Blefaroplastika - operace horních a dolních víček. Řeší viditelné projevy stárnutí

Operace očních víček - drobný zákrok s mimořádným účinkem. Jen málo zákroků plastické chirurgie dokáže takovým způsobem proměnit vzhled člověka jako operace očních víček neboli blefaroplastika.

BLEFAROPLASTIKA - OPERACE HORNÍCH A DOLNÍCH VÍČEK. ŘEŠÍ VIDITELNÉ PROJEVY STÁRNUTÍ.

Operace očních víček - drobný zákrok s mimořádným účinkem. Jen málo zákroků plastické chirurgie dokáže takovým způsobem proměnit vzhled člověka jako operace očních víček neboli blefaroplastika. Plastická operace víček nepatří k náročným zákrokům. Trvá přibližně 1 hodinu a lze ji provést jen v místní anestezii. Výsledek - dlouhodobý až trvalý.

Ženy často neřeší ve svém vzhledu přítomnost vrásek, ale gravitační pokles celého obličeje. S tím souvisí i pokles očních víček. Oční víčka bývají nejvýraznější oblastí obličeje, na níž nastávají první viditelné projevy stárnutí.
Image

Kůže okolo očí je velmi tenká a zároveň přes celý den velmi zatěžovaná, proto jsou oční víčka prvním místem, kde se nejčastěji projevuje stáří. Kromě estetického významu, mají povadlá víčka i přesah do omezení funkce očí. U povadlých očních víček se totiž může projevit slzení, pálení očí a větší únava během dne.

Jen málo zákroků plastické chirurgie dokáže takovým způsobem proměnit vzhled člověka jako operace očních víček neboli blefaroplastika. Plastika spodních a horních víček. Nekompromisní řešení stárnutí očí.

Nejžádanější zákrok moderní plastické chirurgie s výrazným omlazujícím efektem. Operace víček (blefaroplastika) znatelně omlazuje tvář a dodává jí na svěžesti. Odstranění převislých víček i tukových váčků pod očima vás také zbaví unaveného výrazu a v některých případech má i význam zdravotní – obnovuje plnohodnotnou zrakovou funkci.

V případě, že uvažujete o některém ze zákroků estetické plastické operace, doporučujeme objednat se k nám na zcela nezávaznou osobní konzultaci.

logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika