ul. Rumunská 12, Praha

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

ul. Rumunská 12, 120 00,
Praha 2, Česká republika

Jak zlepšit výsledek po transplantaci vlasů?

Jak zlepšit výsledek po transplantaci vlasů?

Plazmaterapie se využívá při léčbě vypadávání vlasů a pomáhá také při transplantaci vlasů. Využívá se při ní odebraná vlastní plazma. Je často jedinou metodou pro pacienty s velmi citlivou pokožkou a alergiemi, kteří potřebují podpořit růst vlasů. Procedura může být sice někdy mírně bolestivá, je však vysoce účinná.

Co je transplantace vlasů

Transplantace vlasů je estetický zákrok, který provádí odborný lékař. Spočívá v přemístění vašich vlastních vlasových štěpů z míst na hlavě, kde jsou vlasy kvalitní a husté, většinou z temene hlavy do míst, kde jsou vlasy prořídlé, nebo vzniká pleš. Pak se z odebraných štěpů provádí implantace vlasů do potřebných míst. Procedura probíhá v lokální anestezii, kdy se aplikuje anestetický krém.

Co je vlasová plazmaterapie a jak pomůže po transplantaci vlasů

Vlasová plazmaterapie je jednou z nejpřirozenějších ošetření pro růst vlasů. Vlastní krevní plazma obohacená krevními destičkami pomůže růst vlasů obnovit. Je to výborný stimulátor růstu kožních buněk a velká podpora aktivity buněk v místě aplikace. Přirozeně dodá vlasové pokožce potřebné živiny pro růst nových vlasů. Při zákroku se odebere pacientovi menší množství krve, ve speciálním přístroji se z ní oddělí plazma a ta se pak aplikuje na vlasovou pokožku a do podkoží.
Image

Jak se na plazmaterapii a transplantaci vlasů připravit

Před transplantací vlasů i plazmaterapií se 3 dny nedoporučuje pít alkohol, čaj a kávu, užívat léky ředící krev a měli byste si dopřát kvalitní spánek. Nedoporučuje se jíst polotovary, slané, smažené a mastné pokrmy. Během těchto dnů pijte více tekutin. Asi 5 hodin před zákrokem implantace vlasů i vlasové plazmaterapie se doporučuje nejíst. Před zákrokem si umyjte vlasy šamponem a nejméně 3 dny před plazmaterapií nepoužívejte žádné vlasové přípravky.
logo

BEAUTYSHAPE Clinic
Klinika estetické medicíny.
Profesionální estetické služby‎, zkušení lékaři, příjemné prostředí, špičkové vybavení.
Pracujeme v oblasti krásy od roku 2004

Naše služby

KONTAKTY

ul. Rumunská 12, 120 00, Praha 2, Česká republika